Menu
Mijn account

Vlaanderen tankkaart

Maatwerk voor efficiënt en prijsbewust brandstofbeheer.

Als u gebruik maakt van onze Vlaanderen tankkaart kunt u rekenen op volledige ondersteuning van uw brandstofbeheer met betrokken medewerkers die elke vraag als een uitdaging zien. Brandschone tankstations zijn voor ons vanzelfsprekend.  Zoals vroeger op zaterdagmiddag het stoepje met bleek werd geboend.

  1. Kosteloos gebruik van de Vlaanderen tankkaart
  2. Maatwerk tankkaarten en facturen.
  3. Locaties die aansluiten aan uw behoefte.

Onze facturen maken wij twee keer per maand aan.  Op de aparte specificatie bij de factuur ziet u de tankingen met datum en tijd vermeld staan. Gesorteerd per tankkaart.  De factuur zelf vermeld uitsluitend het totaalbedrag en de periode waarover is gefactureerd.  Extra informatie (bijvoorbeeld  grootboekrekeningnummers, kentekens of namen) kunnen geheel naar wens op de factuur en/of specificatie worden vermeld.

 


KRAAKHELDER ZONDER POESPAS

Geen dedicated accountmanagers of backoffice support. Niet vragen naar de HRM-specialist of iemand van de afdeling Customer Care.  En als u belt hoeft u ook geen keuze te maken uit ons keuzemenu.  Wij houden van korte lijnen en heldere afspraken. Net als u.  

 

Maatwerk

 
  • Uitsluitend hoge kwaliteit merkproducten.
  • Scherpe prijzen voor MKB en fleetowners.

Doordat wij onafhankelijk inkopen bij de grote maatschappijen zijn we in staat snel te schakelen. Onze eigen tankwagen speelt daarbij uiteraard een belangrijke rol.  Dit maakt ons slagvaardig en zijn we in staat om scherpe prijzen aan te bieden.

De tankkaarten worden op maat voor u aangemaakt. Hierdoor kunt u per kaart zelf de Pincode bepalen.  Andere kaartopties zijn bijvoorbeeld kilometerregistratie of een blokkering voor bepaalde producten. Om de Tankkaarten optimaal aan uw wensen aan te passen ondersteunen wij u graag persoonlijk. 

Een klant komt altijd van rechts.